Comfortabel huren
in het centrum van Breda


Voorbereiding huren

Om de app van het digitaal Huurpaspoort te kunnen gebruiken, heb je onder andere een actieve DigiD nodig. Check of je de onderstaande punten hebt geregeld. Is dit nog niet in orde? Doorloop dan de stappen:

  1. Je hebt een actieve DigiD. Heb je jouw DigiD 3 jaar niet gebruikt of ben je het wachtwoord kwijt? Vraag dan opnieuw een account aan via www.digid.nl. Je ontvangt binnen 3 dagen per post een code waarmee je de DigiD activeert.
  2. Je 'MijnOverheid' account is geactiveerd. Heb je geen account op MijnOverheid of is deze nog niet geactiveerd? Log voor de zekerheid in op MijnOverheid en activeer het account. Op de website van MijnOverheid lees je hoe dat werkt;
  3. Zorg dat je een sms-controle voor je DigiD hebt ingesteld.
  4. Heb je dit nog niet ingesteld? Vraag de sms-controle aan op de website van DigiD. Je ontvangt binnen 3 dagen per post een code waarmee je de sms-controle activeert.

Kom je ergens niet uit? Neem dan contact op met de Huurpaspoort servicedesk via info@huurpaspoort.nl of bel op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 naar (085) 00 749 00.

Inschrijving gesloten

Na een overweldigend aantal aanmeldingen is de inschrijving voor CityTwin Breda gesloten. Iedereen die zich heeft ingeschreven, dank voor de enthousiaste en positieve reacties en van harte met je aanmelding!


Wonen met ambitie? Check of je voldoet aan deze eisen:

  1. Je bruto inkomen per maand is minimaal 2,5 keer de kale huurprijs, of
  2. je hebt een borgsteller van wie het bruto maandinkomen 4 keer de kale huurprijs is.

Eenvoudig en snel

Verzamel snel, gemakkelijk en veilig de benodigde gegevens in jouw persoonlijke Huurpaspoort. Door met een Huurpaspoort op een huurwoning te reageren, heeft de verhuurder direct alle benodigde gegevens. En jijzelf hoeft maar één keer de gegevens op te halen. Naast dat Huurpaspoort voor de huurder en verhuurder snel en efficiënt werkt, zorgen we er ook voor dat alle gegevens veilig opgeslagen worden.

Met Huurpaspoort log je zelf in met je DigiD account, alle gegevens worden beschermd opgeslagen op één platform. Alleen jijzelf en de verhuurder, die je toestemming geeft, kan in jouw Huurpaspoort kijken.

Over Huurpaspoort

Huurpaspoort is een online hulpmiddel waar je alle persoonsgegevens die nodig zijn voor het reageren op een huurwoning in enkele minuten kan verzamelen. Log in de Huurpaspoort app in met je DigiD, bij MijnOverheid, UWV en de Belastingdienst en haal zelf direct de meest recente gegevens op om in je Huurpaspoort te zetten. 


Op de Huurpaspoort website en de pagina 'Huurpaspoort Help & Service' is meer te lezen.

Interesse?

Na een overweldigend aantal aanmeldingen is de inschrijving voor CityTwin Breda gesloten. Iedereen die zich heeft ingeschreven, dank voor de enthousiaste en positieve reacties en van harte met je aanmelding!

Dit project is een initiatief van HIG Invest, lees meer over deze organisatie.