Comfortabel appartement huren
in het centrum van Breda
Inschrijven

De Markendaalseweg

De rust van je eigen woning middenin de bruisende binnenstad van Breda. Aan de Markendaalseweg bevinden zich 80
2-kamerappartementen en 15 studio's die je voor onbepaalde tijd kunt huren.

Uniek aan wonen in de CityTwin is dat de long stay oplossingen de mogelijkheid hebben voor het aanvragen van huurtoeslag. Dit is natuurlijk afhankelijk van ieders persoonlijke situatie. Wonen in de CityTwin betekent bovendien compleet en comfortabel wonen. Daarom is er een divers pakket aan services wat door iedere bewoner uit te breiden is naar zijn of haar eigen behoefte. Bijvoorbeeld met een parkeerplaats op het binnenterrein, schoonmaak van de woning en een uitgebreid pakket voor internet, tv en telefonie.

Kom wonen in de CityTwin en ervaar het beste van twee werelden!

Uitgebreide services

De servicekosten voor de long stay oplossingen bedragen ca. €378 per maand (1). Naast het onderhoud en de schoonmaak van de algemene gebruiksruimten zijn ook de volgende services in dit bedrag opgenomen:
  • Basispakket met internet en tv;
  • Gas, water en electra;
  • Zonnepanelen;
  • Stoffering; 
  • Gebruik van elektrische deelauto (2);
  • Meubilering van de studio's. 

(1) Jaarlijks vindt er een eindafrekening plaats. 
(2) Bij daadwerkelijk gebruik gelden extra voorwaarden.

Studio’s

Veel van huis door werk of studie? Of ben je vaker buitenshuis dan in je woning? Dan is een kleinere woonruimte perfect. Met de binnenstad, cafés, restaurants en terrassen om de hoek, zijn de studio’s aan de Markendaalseweg een perfecte woonlocatie.

De studio’s zijn ca. 25m2 groot, volledig gemeubileerd en gestoffeerd, hebben net als de 2-kamerappartementen een kwalitatief hoge afwerking en zijn voorzien van een moderne volledig ingerichte keuken en badkamer. De eigentijdse, luxe en comfortabele inrichting maakt dat deze studio's snel als thuis voelen voor de bewoners.

Studio's zijn te huur vanaf €593 per maand exclusief servicekosten. Deze woonoplossing komt in aanmerking, afhankelijk van je persoonlijke situatie, voor huurtoeslag.

2-kamerappartement

Alle woningen aan de Markendaalseweg hebben een kwalitatief hoog afwerkingsniveau en zijn voorzien van een moderne en volledig ingerichte keuken en badkamer met een eigentijdse uitstraling. De 2-kamerappartementen variëren in indeling en hebben gemiddeld een oppervlakte van 45m2. De wanden en vloeren zijn luxe en strak afgewerkt in neutrale en natuurlijke tinten. 

Kortom instapklaar wonen en in een handomdraai creëer je hier je eigen thuis. Besluit je te verhuizen dan is de woning gemakkelijk in de originele staat terug te brengen.

Een 2-kamerappartement huur je voor maximaal €720,48 per maand exclusief servicekosten. Met dit huurbedrag kun je in aanmerking komen voor huurtoeslag

INSCHRIJVEN

Interesse?

Wil jij medio 2020 wonen in de CityTwin Breda?

De verhuur is gestart! Schrijf je nu hier in. Blijf op de hoogte en beleef de prachtige (bouw)momenten mee. Volg ons via FB en IN.

Dit project is een initiatief van HIG Invest, lees meer over deze organisatie.