Comfortabel huren
in het centrum van Breda


Nieuwe outfit en vers brood

Van uitgebreid winkelen tot het doen van de dagelijkse boodschappen. Haal je winkelhart op in het centrum van Breda. Binnen 2 minuten sta je in de grote winkelstraat met een divers aanbod aan winkels en grotere ketens. Op zoek naar boetieks en meer exclusieve winkels? Die bevinden zich in ’t Sas en van de Nieuwe Ginnekenstraat tot aan de Ginnekenstraat.

Voor je dagelijkse boodschappen liggen de Albert Heijn, Coop en een biologische supermarkt op slechts 5 minuten fietsen.

CityTwin biedt het beste van twee werelden, dompel je onder in de bruisende binnenstad of geniet van de rust en het groen. Kortom een woonlocatie in een heel divers leefgebied.

Ontspannen en ontsnappen

In de directe omgeving van de CityTwin barst het van de cafés, restaurants en terrassen. Loop 2 minuten en je bevindt je in het bruisende en bourgondische centrum van Breda. Bij het Van Coothplein, op de Grote Markt en langs de Nieuwe Mark is een grote diversiteit aan horeca. Van luxe eetgelegenheden tot eetcafés, kroegen en bruincafés.

Ontsnappen aan de drukte van de binnenstad? Loop in 10 minuten naar het Valkenbergpark. En aan de overkant van de CityTwin komt langs de Nieuwe Mark een groengebied met zonneweide en park. Sportief ontspannen? In de nabije omgeving vind je diverse fitness- en sportcentra en een zwembad of loop hard richting de groene omgeving van het Mastbos. 

Reizen en parkeren

De CityTwin is ambitieus in betaalbaar duurzaam wonen. Er zijn elektrische deelauto’s beschikbaar. De uitvalswegen A16 en A27 liggen op 5 autominuten. Daarnaast is het vanuit de CityTwin prima reizen met het openbaar vervoer. Het busstation ligt op 2 minuten lopen en het treinstation op 10 fietsminuten. Vanaf het treinstation zijn er snelle verbindingen naar Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Den Bosch. En ook naar Brussel, Antwerpen of Parijs.

Met het aanbod van elektrische deelauto’s is een eigen auto eigenlijk overbodig. Wel zijn er 23 parkeerplaatsen voor bewoners, gelegen in het besloten binnenterrein. Een groot deel is bovendien voorzien is van elektrische laadpalen. Krijg je bezoek? Zij kunnen parkeren direct tegenover de CityTwin waar een betaalde parkeergarage ligt.

Van studie tot werk

Met de Breda University of Applied Sciences en de Avans Hogeschool heeft Breda een groot en divers aanbod aan Hbo- en Wo-opleidingen. Dit trekt veel studenten, zowel nationaal als internationaal, die worden opgeleid tot young-professionals.

De diverse locaties van de Avans en die van de Breda University liggen op 10-15 minuten fietsen van de CityTwin. 

Naast het studieaanbod, biedt Breda een diversiteit aan werkgelegenheid. Tal van nationale en internationale bedrijven en instellingen zijn gevestigd in of nabij Breda. Veel young-professionals besluiten daarom na hun studie in Breda te blijven. De CityTwin biedt een prachtige uitvalsbasis om de eerste stappen in hun carrière te zetten. 

Interesse?

Na een overweldigend aantal aanmeldingen is de inschrijving voor CityTwin Breda gesloten. Iedereen die zich heeft ingeschreven, dank voor de enthousiaste en positieve reacties en van harte met je aanmelding!

Dit project is een initiatief van HIG Invest, lees meer over deze organisatie.