Long stay en short stay appartementen
in het centrum van Breda
Inschrijven

Short stay oplossingen

Ontspannen thuis zijn dat door luxe en comfort voelt als een hotel in de binnenstad van Breda. Aan de Concordiastraat zijn 28
2-kamerappartementen voor short stay huur gevestigd.

Een ideale uitvalsbasis voor iedereen die voor een korte periode vanwege werk, studie of overbruggingshuisvesting een woning in Breda zoekt. De maximale huurperiode is 6 maanden, met uitzondering is een langere periode mogelijk.

De appartementen variëren in grootte (van 40 m2 - 64 m2) en indeling en zijn volledig gemeubileerd, gestoffeerd en voorzien van alle gemakken. Een short stay appartement huur je vanaf €1.275 per maand inclusief servicekosten.

Speciaal voor bedrijven

Heeft u als bedrijf werknemers die vanuit het buitenland voor een bepaalde periode werkzaam zijn in Breda? Liever geen hoge hotelrekening, maar wel op zoek naar een passende woonlocatie voor deze medewerkers? Dan zijn de short stay appartementen uitermate geschikt. Daarmee biedt u uw werknemers een thuis dat door de luxe en het comfort voelt als een hotel.

Er zijn diverse mogelijkheden en totaaloplossingen. Samen bekijken we wat het beste past bij uw bedrijf en binnen de short stay mogelijkheden valt. Neem daarvoor contact op met de makelaar.

Kom wonen in de CityTwin en ervaar het beste van twee werelden!


2-kamerappartement

Alle woningen aan de Concordiastraat zijn voorzien van een moderne en volledig ingerichte keuken en badkamer met een eigentijdse uitstraling.

De 2-kamerappartementen hebben een hoog niveau van afwerking en zijn compleet gestoffeerd en gemeubileerd. De wanden en vloeren zijn strak afgewerkt in neutrale en natuurlijke tinten. De inrichting is eigentijdse, luxe en comfortabel en zorgt ervoor dat de tijdelijke bewoners zich snel thuis voelen. De short stay appartementen variëren in indeling en hebben een grootte van 40m2 tot 64 m2. 

INSCHRIJVEN

Volledig ontzorgd

In de CityTwin woon je volledig ontzorgd en comfortabel. De short stay huurprijs is inclusief een divers en compleet pakket aan services:
  • Basispakket met internet en tv;
  • Onderhoud en schoonmaak van de algemene ruimten;
  • Gas, water en electra;
  • Zonnepanelen;
  • Stoffering en meubilering van het appartement; 
  • Gebruik van elektrische deelauto (1).
Dit servicepakket kun je aanvullen met een uitgebreider pakket internet, tv en telefonie, schoonmaak van de woning en een parkeerplaats op het binnenterrein.

(1)Bij daadwerkelijke gebruik gelden extra voorwaarden..

Interesse?

Na een overweldigend aantal aanmeldingen is de inschrijving voor CityTwin Breda gesloten. Iedereen die zich heeft ingeschreven, dank voor de enthousiaste en positieve reacties en van harte met je aanmelding!

We hebben wel een reservelijst. Schrijf je daar in om op de hoogte te blijven over eventueel vrijgekomen plaatsen.

Dit project is een initiatief van HIG Invest, lees meer over deze organisatie.