Comfortabel huren
in het centrum van Breda


Twins; maar dan anders

De CityTwin staat voor comfortabel, luxe, duurzaam en betaalbaar wonen in de binnenstad van Breda. Dit moderne complex ligt direct aan de rand van het centrum. De bruisende binnenstad met restaurants, cafés en winkels ligt op 2 minuten lopen en is daarmee het verlengstuk van jouw woonkamer.

Na een overweldigend aantal aanmeldingen is de inschrijving voor CityTwin Breda gesloten.

Iedereen die zich heeft ingeschreven, dank voor de enthousiaste en positieve reacties en van harte met je aanmelding! 

Wonen met ambitie

Een geweldige kans voor starters, young professionals en expats die willen wonen in een ambitieus, modern en groen gebied. Kom wonen in de CityTwin en ervaar het beste van twee werelden!

Enkele kenmerken van de 123 appartementen in de CityTwin: 
  • Studio’s (ca. 25m2) en 2-kamerappartementen (38-64m2)
  • Instapklaar en compleet met luxe keuken en badkamer
  • Privéberging in de kelder voor fiets en opslag
  • Comfortabel en duurzaam wonen
  • Mogelijkheid gebruik elektrische deelauto's 
  • Innovatief met een elektronisch toegangssysteem 

De Concordia

In luxe en comfort ontspannen thuis zijn in de binnenstad van Breda. De Concordia appartementen zijn compleet gestoffeerd en voorzien van alle gemakken zoals tv, wifi en snel internet. De appartementen variëren in grootte, hebben een complete, luxe keuken en badkamer én enkele beschikken over een balkon. Ben je op zoek naar een luxe en comfortabele woonruimte op een geweldige locatie in Breda? De CityTwin biedt een aantrekkelijke woon- en leefomgeving.

De Markendaal

Voor onbepaalde tijd betaalbaar en luxe wonen met de unieke mogelijkheid voor de aanvraag van huurtoeslag. De appartementen variëren in grootte, zijn allemaal gestoffeerd en voorzien van vloerbekleding, verlichting en een complete, luxe keuken en badkamer. De CityTwin voldoet aan de nieuwste isolatie- en energienormen wat zorgt voor een betaalbaar wooncomfort. Ervaar het beste van twee werelden: thuis zijn met de bruisende binnenstad en winkelstraat op nog geen 2 minuten.

LEES MEER

Dynamisch woon en leefgebied 

“Heerlijk om na een lange dag hier thuis te komen. Rust, comfort en luxe zorgen ervoor dat ik mij hier écht thuis voel".

Alles op een steenworp afstand

"Heb ik zin in de gezellige drukte van de binnenstad, dan sta ik zo in het centrum. Het beste van twee werelden en nog betaalbaar ook!"

Duurzaam betaalbaar

De CityTwin is ambitieus in betaalbaar duurzaam wonen. Als bewoner merk je dit in je wooncomfort en lagere kosten. Met goede isolatie, vloerverwarming, zonnepanelen, een warmtepompsysteem, het gebruik van duurzaam geproduceerd FSC-hout, elektrische deelauto’s en laadpalen voor auto’s, scooters en fietsen, verdient dit gebouw de groenverklaring van de overheid. Door te wonen in de CityTwin draag je bij aan een duurzame en milieuvriendelijke samenleving.

Naar wens ontzorgd

Compleet en comfortabel wonen naar jouw wensen. We willen het jou zo gemakkelijk mogelijk maken. Jaarlijks kopen wij energie collectief voor je in. Een elektrische deelauto staat voor je klaar. Ook tv, snel internet, wifi en eventueel vaste telefonie bieden wij scherp aan. Jij kiest het pakket dat bij jou past.

Unieke locatie + goed bereikbaar

De gezellige binnenstad met hoofdwinkelstraat en busstation op slechts 2 minuten lopen. Belangrijke uitvalswegen bevinden zich op 5 autominuten en het treinstation op 10 fietsminuten. Op deze locatie ervaar jij het beste van twee werelden: goed bereikbaar wonen in de bruisende binnenstad! Bovendien kan bezoek parkeren in de betaalde parkeergarage direct tegenover de CityTwin.

Veilig wonen in de binnenstad

De gebouwen, het binnenterrein en de bergingen in de kelder zijn alleen toegankelijk met een elektronische sleutel. Deze zijn voorzien van een eigen specifieke identiteitscode en bieden een veilige woonomgeving. Raakt een huurder een sleutel kwijt? Dan wordt er een nieuwe sleutel gemaakt met een eigen specifieke identiteitscode. De oude elektronische sleutel blokkeren we zodat deze niet bruikbaar is voor ongenodigde gasten.

Interesse?

Na een overweldigend aantal aanmeldingen is de inschrijving voor CityTwin Breda gesloten. Iedereen die zich heeft ingeschreven, dank voor de enthousiaste en positieve reacties en van harte met je aanmelding!

Dit project is een initiatief van HIG Invest, lees meer over deze organisatie.