Comfortabel huren
in het centrum van BredaInschrijven


Over HIG Invest Group

HIG Invest is een onafhankelijke investeringsmaatschappij, volledig gericht op vastgoed. De vastgoedonderneming heeft een breed specialisme in het beleggen en ontwikkelen van retail, wonen, zorg en bedrijfshuisvesting.

De kracht en expertise van HIG Invest Group is innovatief en duurzaam te ontwikkelen door focus te leggen op maatschappelijke vraagstukken en actuele trends. De vastgoedonderneming ontwikkelt vastgoedconcepten zowel voor eigen portefeuille als voor (institutionele) beleggers.

HIG Invest

Dorpsstraat 1

5261 CJ Vught

T  (073)658 80 30

info@higinvest.com 

I   www.higinvest.com 

Nieuwe uitdagingen

HIG Invest ziet zich voor de uitdaging gesteld, samen met overheden en eigenaren, om antwoorden te vinden op vraagstukken zoals:

  • Hoe in te spelen op de grote toename van één- en tweepersoons huishoudens?
  • Hoe kunnen de stijgende ontwikkelkosten zodanig beperkt blijven dat ‘betaalbaar wonen’ toch mogelijk blijft ook in de binnenstad?
  • Hoe kan het beste worden ingespeeld op de verschuiving van de kopers- naar huurdersmarkt?
  • Hoe kunnen inbreidingslocaties (o.a. leegstaande gebouwen) zodanig worden (her)ontwikkeld, met een energiezuinige aanpak, zodat het de binnenstad weer een duurzame impuls geeft?

Heeft u plannen voor dergelijke initiatieven of wilt u op een verfrissende en vernieuwende manier naar uw vastgoed of leegstaande gebouwen kijken. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bekijken.

Interesse?

Na een overweldigend aantal aanmeldingen is de inschrijving voor CityTwin Breda gesloten. Iedereen die zich heeft ingeschreven, dank voor de enthousiaste en positieve reacties en van harte met je aanmelding!

We hebben wel een reservelijst. Schrijf je daar in om op de hoogte te blijven over eventueel vrijgekomen plaatsen.

Dit project is een initiatief van HIG Invest, lees meer over deze organisatie.