Comfortabel huren
in het centrum van Breda


De Markendaal

De rust van je eigen woning middenin de bruisende binnenstad van Breda. In de Markendaal bevinden zich 80
2-kamerappartementen en 15 studio's die je voor onbepaalde tijd kunt huren.

Uniek aan wonen in de CityTwin is dat de appartementen in De Markendaal de mogelijkheid hebben voor het aanvragen van huurtoeslag. Dit is natuurlijk afhankelijk van ieders persoonlijke situatie. Wonen in de CityTwin betekent bovendien compleet en comfortabel wonen. Daarom is er een divers pakket aan services wat door iedere bewoner uit te breiden is naar zijn of haar eigen behoefte. Bijvoorbeeld met een parkeerplaats op het binnenterrein en een uitgebreid pakket voor internet, tv en telefonie.

Kom wonen in de CityTwin en ervaar het beste van twee werelden!

Uitgebreide services

Voor de servicekosten zijn naast het onderhoud en de schoonmaak van de algemene gebruiksruimten ook de volgende services opgenomen:
  • Aansluiting voor internet en tv;
  • Gas, water en electra;
  • Zonnepanelen;
  • Stoffering; 
  • Gebruik van elektrische deelauto (2);
  • Mogelijkheid tot meubilering van de studio's. 

(1) Jaarlijks vindt er een eindafrekening plaats. 
(2) Bij daadwerkelijk gebruik gelden extra voorwaarden.

Studio’s

Veel van huis door werk of studie? Of ben je vaker buitenshuis dan in je woning? Dan is een kleinere woonruimte perfect. Met de binnenstad, cafés, restaurants en terrassen om de hoek, zijn de studio’s in De Markendaal een perfecte woonlocatie.

De studio’s zijn ca. 25m2 groot, volledig gestoffeerd en optioneel gemeubileerd, hebben net als de 2-kamerappartementen een kwalitatief hoge afwerking en zijn voorzien van een moderne volledig ingerichte keuken en trendy badkamer. De eigentijdse, luxe en comfortabele inrichting maakt dat deze studio's snel als thuis voelen voor de bewoners.

Deze woonoplossing komt in aanmerking, afhankelijk van je persoonlijke situatie, voor huurtoeslag.


2-kamerappartement

Alle woningen in De Markendaal hebben een kwalitatief hoog afwerkingsniveau en zijn voorzien van een moderne en volledig ingerichte keuken en trendy badkamer met een eigentijdse uitstraling. De 2-kamerappartementen variëren in indeling en hebben gemiddeld een oppervlakte van 45m2. De wanden en vloeren zijn luxe en strak afgewerkt in neutrale en natuurlijke tinten. 

Kortom instapklaar wonen en in een handomdraai creëer je hier je eigen thuis. Besluit je te verhuizen dan is de woning gemakkelijk in de originele staat terug te brengen.

Met dit huurbedrag kun je in aanmerking komen voor huurtoeslag


Interesse?

Na een overweldigend aantal aanmeldingen is de inschrijving voor CityTwin Breda gesloten. Iedereen die zich heeft ingeschreven, dank voor de enthousiaste en positieve reacties en van harte met je aanmelding!

Dit project is een initiatief van HIG Invest, lees meer over deze organisatie.